lauantai 30. heinäkuuta 2016

Asuntomessut 2016 Seinäjoella

Kävin pari viikkoa sitten Seinäjoen asuntomessuilla vähän niinkuin ohikulkumatkalla, olin matkalla kotikotiin muun perheen seuraksi ja sisko miehineen ja parhaan ystävänsä kanssa olivat menossa messuille samana päivänä, joten hyppäsin rautatieasemalta kyytiin ja kiersin messut heidän seurassaan. Tuttuun tapaan keskityin enimmäkseen sisustuspuoleen, enkä niinkään rakenteellisiin asioihin. Paitsi että joudun ehkä kallistumaan isosiskon kanssa samalle linjalle, että yksikerroksiset talot on monikerroksisia kivempia. Ehkä. En kovin mielelläni myönnä, että isosisko saattaa joskus olla oikeassakin... Mutta toisaalta, kuinka moni pikkusisko myöntää?Todella mukavan oloinen "pesä" terassille, Näen itseni sieluni silmin lukemassa hyvää kirjaa ja siemailemassa kylmää mojitoa.

Kangaspuut! Tahdon!

Vanha Singer! Tahdon!

Tosi kivan näköinen lamppu, vaikka sopii ehkä paremmin jonkun vähän nuoremman neidon huoneeseen, kuin tällaisen 26-vuotiaan...

Mukavan oloinen lukunurkkaus, paitsi että kirjahylly on auttamattomasti liian pieni :DKolme ylempää kuvat ovat Seinäjoen Kaupunginteatterin sisustamasta kohteesta. More is more and less is a bore.

Tahdon myös karkkiautomaatin!Siilin pesä, voiko olla söpömpää?Tämä pöytä on periaatteessa todella kiva, on ruhtinaallisesti tilaa jokaiselle ruokailijalle ja kaikile kipoille. Mutta. Tuohan vie ihan jumalattomasti tilaa, Ei kuitenkaan loppupeleissä kovin käytännöllinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti