sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Uusi banneri ja kaikkeaKylläpäs on niin uutta ja kiiltävää, että ei meinaa omakseen tunnistaa. Oikein banneri ja kaikkea.

Tein bannrerin vanhanaikaisesti paperiaskarteluna ja skannasin sen sitten kirjastossa koneelle. Olen sillä lailla OldSchool, että tykkään tehdä asiat mieluummin perinteisesti käsin, kuin näppiksellä ja hiirellä tietokoneen ruudulla. Saan kaikkeen paremman tuntuman ja ajatukseni kulkevat vaivattomammin, kun teen asioita konkreettisesti käsilläni. Ei sillä, etteikö näppis ja hiiri olisi konkreettisia, mutta en vain saa niihin samanlaista tuntumaa, kuin esimerkiksi kynään ja paperiin tai vaikka saksiin. Kirjoitan yhä useimmat postaukseni ensin muistikirjaan ja vasta sitten kirjoitan ne puhtaaksi koneelle.

Olen kerännyt tässä kirjoitustauon aikana entistä enemmän kirjoitusintoa ja ideoita. Ja tehnyt, kuten näette, vähän dekoreerausta blogiin.

Syyt (tähänkin) taukoon ovat moninaiset. Aloitin pari kuukautta sitten taas koulunkäynnin, ja vaikka itse opiskelu ei olekaan mitenkään vaativaa tai raskasta, vei uuteen rytmiin sopeutuminen aika paljon aikaa, eikä energiaa alkuun jäänyt koulun lisäksi mihinkään muuhun. Ja, kun energiaa ei ole koulun jälkeen riittänyt kuin sohvalla makoiluun, ei tekstiäkään ole syntynyt. Nyt kuitenkin energiaa riittää taas myös kaikkeen hauskaan vapaa-ajan toimintaan ja runosuoli kukkii taas entiseen malliin, ja postausraakileitakin on kypsymässä vino pino.

Vaikka blogi onkin ollut hiljaa, olen kuitenkin miettinyt tätä paljon. Mietteeni ovat vaihdelleet melkein päivittäin ja riippuneet vuorovedestä ja tähtien asennosta, välillä olen ollut laittamassa pillejä pussiin ja välillä ehdottomasti jatkamassa isommalla liekillä kuin koskaan. Totuus lienee jossain välimaastossa. Jos nyt kuitenkin vain laittaisin homman jälleen tulille, ja katsoisin sitten, mihin tie vie.

Minulla olisi nytkin paljon materiaalia, mistä kirjoittaa, mutta koska ne ovat vielä salaisia(hei, jouluun on enää tuollaiset ~80 päivää), niin joudutte odottamaan vielä tovin. Mutta onneksi kaikki puuhani eivät ole salaisia, joten täyttä radiohiljaisuutta minun ei tarvitse pitää. Ja onpahan sitten myöhemmin materiaalia, mistä kirjoittaa. Kovin tarkasti en aio kirjoitusteni aiheita rajata, koska, noh, mitäs hauskaa siinä nyt olisi?

Nyt on radioyhteys jälleen avattu, joten stay tuned :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti