sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Arno Kotro, Christer Lybäck - Veitsen terällä”Ehkä ihminen syntyy elämänsä aikana monta kertaa –ja kuoleekin.”

Vuosien vankilakierteen jälkeen uuden elämän aloittaneen Christer Lybäckin hämmästyttävä ja kaunistelematon elämäkerta on inspiroiva tarina siitä, miten ihminen pystyy mihin vain, jos on halua, sinnikkyyttä ja määrätietoisuutta.

Otava, 216s, ISBN: 978-951-1-22597-3


Luin tämän kirjan yhdeltä istumalta eräänä yönä, kun en saanut unta(kesän ensimmäiset hyttysenpistot, siunattu olkoon Histec).
Kirja kertoo Christer Lybäckin tähänastisen elämäntarinan, joka ei ole kevyt eikä kepeä. Vaikka kirjassa puhutaan rankoista ja vaikeista asioista, joista monet ovat yhä tänä päivänä tabuja, se ei ole synkkä eikä ahdistava. Se on inspiroiva ja motivoiva. Jos alkoholisoitunut ja vankilakierteessä oleva ihminen voi ja pystyy lukemaan itsensä lääketieteen tohtoriksi, niin miksi en minäkin voisi saavuttaa unelmiani, jos vain teen niiden eteen kovasti töitä?

En voi kuin ihailla Lybäckin rohkeutta ja voimaa, jolla hän on nostanut itsensä todella syvistä vesistä ja nyt kertoo elämästään kirjassa hyvin kaunistelemattomasti. Kovin moni ei pystyisi samaan, nousemaan suosta ja puhumaan siitä näin avoimesti.

Rispect, Christer Lybäck. Rispect.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti