tiistai 11. kesäkuuta 2013

Livbox kesäkuu


Clarins Skin Perfecting Cream BB-voide
“Sävyttävä voide tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä. Voide sulautuu ihoon, jolloin lopputulos on luonnollisen näköinen. Levitä kasvoille sormin. Parhaan lopputuloksen saat, kun lämmität voidetta sormenpäissä ennen levitystä.”

Ok, eli BB-voide. Päällimmäisenä tästä tuotteesta ennen tarkempia tutkimuksia on mielessä vain tuo tuotteen lämmittäminen sormenpäissä ennen levitystä. Että miten se oikein tapahtuu? Truutataanko tuubista köntsät sormenpäihin ja sitten vain istutaan ja odotetaan, että ihon lämpö lämmittää voiteen? Vai hinkataanko niitä sormenpäitä yhteen, jolloin voide lämpiää mekaanisen liikkeen seurauksena? Kuulostaa siltä että tämän jälkeen sitä BB-voidetta on kaikkialla muualla PAITSI kasvoissa. Ja mitä jos on kylmät kädet?
Pikaisella kokeilulla tämä on ihan liian tumma sävy, mutta ilmeisesti kaikissa boxeissa on ollut sama sävy.

Cliniderm Active Defence Face Sun Cream SK 15
“Kevyt ja nopeasti imeytyvä aurinkovoide kasvoille. Suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä ennenaikaselta ikääntyiseltä. Vedenkestävä ja hajusteeton.”

Tämä voide tulee ehkä testiin, riippuen siitä, pääsenkö sanaparin ’ennenaikainen ikääntyminen’ yli. Se nimittäin tuo mieleen varsin vahvasti mieleen anti-age-tuotteen. Ja niin tyhmää kuin se saattaa ollakin, kieltäydyn käyttämästä anti-age-tuotteita vielä 23 vuoden iässä. Taitaa mennä Äipälle.
Tässä tapauksessa hajusteeton tarkoittaa hajutonta, mikä on kyllä iso plussa, sillä usein hajusteettomat tuotteet haisevat aivan kuolemalta.

Clarins Instant Light Lip Perfector –huulivoide
“Huulivoide luo huulille täyteläisen hehkun 3D-pigmenttien ansiosta. Voiteen ravitsevat ainesosat korjaavat ja pehmittävät huulten ihoa. Käytä joko sellaisenaan tai sävyyn sopivan huulipunan kanssa.”

Onko tämä niin kuin köyhännaisen tuksuefekti? Kun kokeilen tätä, niin lopputuloksen on parempi näyttää Taylorilta tai olen syvästi pettynyt.

Sebamed After Sun
”Voide hoitaa ihoa auringonoton jälkeen. Se sisältää viilentävää mentolia ja ravitsevia luonnonöljyjä, jotka tekevät ihosta pehmeän ja hehkuvan. Levitä puhtaalle iholle ja lisää säännöllisesti, kun iho tarvitsee kosteutusta. Hajusteeton ja parabeeniton.”

Tämä tuote tulee varmasti käyttöön, mutta ei auringonoton jälkeen, koska auringonottaminen on about tylsintä mitä tiedän, mutta eiköhän se iho kaipaa kosteutusta lenkkienkin jälkeen.
Tämä hajusteeton haisee aavistuksen kuolemalta, mutta ei häiritsevän paljon.

Olay Total Effects –päivävoide
”Päivävoide häivyttää ikääntymisen merkkejä kosteuttaen ja heleyttäen ihoa. Suojaa kasvoja auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Suojakerroin 15.”

Vaikka se vähän kirpaiseekin, ettei Alkon myyjät ole enää niin halukkaita katsomaan ajokorttiani, niin tämä tuote menee kyllä Äipälle. Näin kypsässä 23 vuoden iässä kieltäydyn peittämästä ikääntymiseni merkkejä. Ja anti-age-tuotteista.

Depend kynsilakka
”kynsilakan trendikkäät jäätelövärit sopivat täydellisesti kesäkynsiin! Levitä yksi tai useampi lakkakerros riippuen siitä, kuinka peittävän lopputuloksen haluat.”

No tuota. Kolmas Livboxista saamani kynsilakka ja kolmas vaaleanpunainen. Toisaalta tämä on edistystä edelliseen boxiin verrattuna, jolloin sain kauneusprofiiliin laittamastani ”pidän värikkäästä manikyyristä” –vastauksesta huolimatta vaaleanpunaiseen taittavan valkoisen kynsilakan. Ei tämä vieläkään mikään värin riemuvoitto ole, mutta edistystä. Ja ilmeisesti tässä kuussa on tarjolla vain tällaisia hempeämpiä sävyjä.
Kaiken kaikkiaan, kesäkuun boxista jäi aika mitäänsanomattomat fiilikset. En varsinaisesti pettynyt, mutta en hyppinyt riemustakaan. Aika peruskauraa, edistystä viime boxiin verrattuna, jossa oli näytteitä 5/6, nyt oli 4/6. Yksi aika selkeä anti-age-tuote ja toinen siinä kiikun kaakun, onko vai ei.
 
Täytyy sanoa, että odotukseni olivat varsin korkealla ehdittyäni lukea facebookista ihmisten ylistäviä kommentteja ja kiitoksia täysikokoisista tuotteista. Odotukset ja boxin sisältö eivät kuitenkaan kohdanneet, enkä oikein osaa sanoa miksi.
 
En odota saavani noin 15 eurolla kuutta täysikokoista ja monen kympin hintaista tuotetta, mutta samalla tuntuu hölmöltä maksaa tuotteista/näytteistä, joissa lukee Not For Sale, eli ilmaisnäytteistä.
Samalla ymmärrän Livboxin businesspuolen, on huonoa liiketoimintaa myydä 150 euron tuotteet 15 eurolla. En tiedä, paljonko Livbox maksaa tuotteistaan, mutta sen tiedän, että sen 15 euron, mitä yksi boxi maksaa, on katettava paljon kuluja, tuotteet, työntekijöiden palkat, pakkaus ja postikulut.
Pikainen laskutoimitus kertoi, että sain tässä kuussa Livboxissa tuotteita 45 euron edestä, eli sain rahani periaatteessa kolminkertaisena takaisin. Ja silti jokin tökkii. Enkä tiedä, mikä se on kun tökkii. Ja se, jos mikä, on ärsyttävää.
Kun mietin asiaa enemmän, tulin siihen tulokseen, että ”tyytymättömyyteni” Livboxiin alkoi kauneusprofiilin myötä. Sitä ennen ei voinut itse mitenkään vaikuttaa boxin sisältöön, joten sitä oli vain iloinen kaikesta, mitä sai. Nyt, kun on voinut itse ”vaikuttaa” kahden boxin sisältöön, ja homma on mennyt jossain määrin reisille, niin ei mielikään ole ollut korkealla. Värikkäästä manikyyristä pitävänä olen saanut lähes valkoisen kynsilakan, kun tarjolla on ollut kirkkaan punaista ja sähkönsinistä ja anti-age-tuotteita, näin kypsässä 23 vuoden iässä en koe olevani niiden kohderyhmää. Ei ihan putkeen. Kun yritetään miellyttää kaikkia, ei loppujen lopuksi miellytetä ketään.
Ajattelin, että tämän boxin saavuttua minun olisi helpompi päättää, jatkanko tilaustani vai en. En ole kuitenkaan vieläkään tehnyt päätöstä asian suhteen. Päässä pyörii asian tiimoilta lähinnä kaksi ajatusta 1) Mitä jos lopetan tilaukseni ja seuraavat boxit ovat i-han hui-kei-ta? ja 2) Mitä jos jatkan tilausta ja plääh-fiilis jatkuu tulevien boxien kanssa? Yritä tässä nyt siten päättää.
Muokkasin tämän boxin saatuani kauneusprofiiliani erotellen selkeämmin mielenkiinnonkohteitani, katsotaan nyt, miten käy ensikuussa, jatkuuko tilaus vai ei.

2 kommenttia: