lauantai 8. kesäkuuta 2013

SijaistoimintojaKun pikku pääkoppani(hah!) on sekaisin, täynnä ajatuksia, jotka vain surisevat ympäriinsä, enkä saa niitä minkäänlaiseen järjestykseen, jotta voisin ajatella ne rauhassa ja järjestyksessä poikki ja pinoon, alan tehdä sijaistoimintoja. Tarkemmin sanottuna järjestellä. En missään nimessä siivota, pois se minusta. Järjestelen jonkin yhden varsin pienen alueen kodissani, ulkoinen (ja näennäinen) järjestys helpottaa sisäistä epäjärjestystä. Yleensä saatuani järjestelyn loppuun, ovat asiat päänkin sisällä asettuneet järjestykseen.

Tällä kertaa järjestelyni kohteeksi päätyivät meikkini, jotka ovat tähän asti majailleet hujan hajan erinäisissä pussukoissa ja nyssäköissä.
Nyt luomivärit, huulikiillot ja –punat, ripsivärit ja puuterit kumppaneineen pääsivät kaikki omiin nimettyihin laatikoihinsa, jotka vielä laitoin isompaan laatikkoon.


Normaalien meikkityyppi-laatikoiden lisäksi tein vielä yhden ’My Preciousss…’ –laatikon, jonne kuuluvat kaikki hieman erikoisemmat tai kalliimmat tuotteet, joita pidän aarteinani. Toistaiseksi tässä laatikossa on vain Lancomen Rouge in love –huulipuna sävyssä 170N, Sequence of Love.


En tiedä, kuinka solmussa ajatusteni pitäisi olla, että saisin koko asuntoni järjestettyä ja kaikki tavarat paikoilleen ja mielellään myös loogisiin ja käytännöllisiin paikkoihin. En ehkä halua tietää. Se saattaisi olla sellainen sotku, ettei sitä ihan itsekseen ratkottaisi, vaan vaatisi säännöllistä terapiaa pari kertaa viikossa vuosien ajan. Minä en ole koskaan oikein sisustanut kämppääni, muutossa tavarat vain kannettiin sisään ja niille paikoille ne sitten jäivät. Ja sittemmin olen vain ajatellut, että viitsiikö sitä nyt alkaa sisustamaan, kun ei tiedä, kuinka kauan tässä kämpässä viihdyn/asun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti