keskiviikko 31. joulukuuta 2014

LiisaBox Vol. 2Kuten viime jouluna, myös tänä jouluna tilasin itselleni joululahjaksi LiisaBoxin. Ja täytyy sanoa, että tänä vuonna Liisa todella ylitti itsensä ja minun odotukseni! En vieläkään voi uskoa, mitä kaikkea kivaa laatikosta löytyi! Enkä kyllä vieläkään ole onnistunut tetriksessä, eli saamaan kaikkia asioita mahtumaan laatikkoon sen jälkeen, kun ne ensimmäisen kerran sieltä purin.Mitäs sieltä laatikosta sitten löytyi?MAC-näytteitä
Näytteet kolmesta eri meikkivoiteesta, ja minun pitäisi kuulemma ihan itse osata päättää, mikä niistä on paras ja sopivin. Aika suuren haasteen Liisa tällä heitti.
Lisäksi minikokoinen ripsiväri, joka on kuulemma ihan tajuttoman hyvää. Olen kyllä palavasti rakastunut Lancomen Hypnoseen, joten jää nähtäväksi, mitä pidän tästä.
Meikinpohjustusainetta minun täytyy varmasti kokeilla heti, kun ymmärrän niiden funktion paremmin. Mitä meikinpohjustusaine oikein loppupeleissä tekee?

Dior Miss Dior Blooming Bouquet EdT –tuoksunäyte
Itseasiassa pidän tästä tuoksusta varsin paljon. Voin hyvin kuvitella käyttäväni tätä aurinkoisena kesäpäivänä. Mielikuvaan saattaa myös kuulua erityisen tyttömäinen olo ja kukkamekko. Tai olla kuulumatta.

Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping serum –ripsivärinpohjustaja
”Niin siis mikä?” oli ensimmäinen reaktioni Liisan kertoessa, mitä tuotetta pitelin kädessäni. Seuraava kysymykseni oli: ”Onko tämä niiden kaksipäisten ripsivärien toinen pää?”. On kuulemma.

Clarins Moisture Replenishing Lip Balm
Liisan mukaan tämä on yksi maailman parhaista huulirasvoista. Pidän Clarinsin ihonhoitotuotteista todella paljon, joten kokeilen tätä mielelläni. Ja näen, onko Burt’s Beesin huulirasva löytänyt voittajansa.

Lancome Ombre Hypnose –luomiväri
Ensin luulin tätä mustaksi, mutta väri paljastuikin hyvin tumman harmaaksi. Minulla onkin jo idea, mihin tätä voisi käyttää, joten on parasta laittaa harjoitukset käyntiin.

Clinique All About Eyes –silmänympärysvoide
Parasta ikinä. Taivaanlahja. Jatkoon.

Lancome Bi-Facil –silmämeikinpoistoaine
Kokeilen tätäkin mielelläni, kunhan olen ensin saanut käytettyä edellisen meikinpoistoaineeni loppuun, koska liian monta avattua purkkia ahdistaa minua.

Lancome seeruminäytesetti
Reunimmaiset naamaan, keskimmäinen silmiin. Ja mustaa voi käyttää sinisen alla. Visionnaire on ilmeisesti paras seerumi. Näillä neuvoilla eteenpäin.

Guerlain Precious Light –valokynä
Maybelline lähti nyt roskiin(ja Liisalle kuva siitä :D). Seuraavan kerran valokynän ostaminen tulee ajankohtaiseksi noin vuonna 2019.

Guerlain Rouge –huulipuna
Eikä mikä tahansa sävy, vaan 66 Gracia, jota ihailin jo syksyllä Liisan blogissa ja jota etsin tuloksetta kaupoista ja Ebaysta. Liisabox olisi ollut menestys, vaikka se ei olisi sisältänyt mitään muuta kuin tämän huulipunan. Niin iloinen ja onnellinen tästä huulipunasta olen.

2 kommenttia:

  1. Mun täytyy muuten korjata myös itseäni, että blogissa ei oo ollut esittelyssä tuo Garcia. Mutta sen sen hyvinsamannäköinen kaksoissisko, jonka nimen taas kätevästi unohdin ;) Ja hyvin muistit seerumimuistisäännön :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, sulla on Gilian(juu, piti tarkistaa). Mutta ainakin kuvissa nämä on lähes identtisiä. Ja ihassama, mä oon silti rakastunut <3

      Poista