keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Burt's Bees Almond&Milk Hand CreamOlin uuden käsirasvan tarpeessa ja olin muista syistä tekemässä tilausta Burt’s Beesin nettikauppaan, joten tuntui luontevalta ostaa samoilla postikuluilla myös se uusi käsirasva. Päätin edellisestä kokemuksestani huolimatta olla jälleen uudistusmielinen, ja kokeilla jotain uutta rasvaa, enkä vain tilata sitä samaa vanhaa, mutta ehdotonta suosikkiani, Hand Salvea.
Päädyin valitsemaan Almond&Milk Hand Creamin, manteliöljyä ja maitoa sisältävän rasvan. Ensinuuhkaisusta asti rasva on tuoksunut joltain niin kovin tutulta, mutta en kuollaksenikaan osaa sanoa, että miltä. Manteliöljy voisi johdattaa ajattelemaan marsipaania, mutta ei tämä tuoksu marsipaanilta. Tuoksu on makean karvas, enkä osaa päättää pidänkö siitä vai en. Tuoksu ei totisesti ole sellainen ”perinteinen hyvä rasvantuoksu”, vaan kovin luonnollinen, yrttinen, terveellinen tai juureva, kuten Burt’s Beesin tuotteilla on tapana tuoksua.
Olen käyttänyt tätä öisin puuvillahanskojen kanssa, koska kuten Burt’s Beesin tuotteet yleensäkään, tämä ei imeydy nopeasti. Olen ehkä käyttänyt tätä vähän liian runsaasti, mieluummin överit kuin vajarit. Aamulla kädet ovat yleensä vielä varsin lähmäiset, ja käsissä on mehiläisvahan muodostama nahkea kalvo, joka ei lähde saippuapesussakaan, mutta suihkussa kaikilla aineilla läträtessä kylläkin. En ole huomannut tällä rasvalla mitään sateentekevää vaikutusta, mutta ihan kelvollinen tämä kyllä on. Kynnet tuntuvat tosin erityisesti tykkäävän tästä, ovat yleensä aivan erilaiset illalla ja aamulla, kun olen laittanut tätä yöksi.
Kaiken kaikkiaan, ihan kiva rasva, mutta en usko, että tulen ostamaan tätä tämän purkin loputtua lisää.


1 kommentti:

  1. Kiva kun kävit kommentoimassa blogiini, niin löysin tänne :) Kiva kuulla itselle uusista tuotteista, tosin kertomasi perusteella en taida tuota tilata ;)

    VastaaPoista