perjantai 31. heinäkuuta 2015

Heinäkuun Tähtihetket



Heinäkuun ehdoton ykköstähtihetki oli Isosiskon häät. En ole koskaan nähnyt Isosiskoani niin onnellisena, kuin silloin kun hän sanoi ”tahdon”.  Häät sujuivat paria kommellusta lukuun ottamatta hyvin, ja olin itse colalinjalla viimeisenä pystyssä. Meikkejä aloin poistaa varttia vaille kuusi aamulla, sen jälkeen uni kutsui. Jalat olivat paisuksissa kuin pullataikina ja seuraavalla viikolla isovarpaiden kynnet mustuivat. ’Ei jatkoon’ niille kengille.

Toiseksi parasta Heinäkuussa oli muutto, tai pikemminkin tavaroiden uudelleensijoitus Suomen Siperiasta Lappeenrannasta Tampereelle varastoon odottamaan uutta asuntoa Tampereella. Päätin pitkän harkinnan jälkeen, että minun on parasta palata takaisin Pirkanmaalle, joten pakkasin tavarani, palautin avaimen ja lähdin taakseni katsomatta. Muuttoporukka on kyllä maailman paras, hakivat minut toiselta puolelta Suomea, tekivät muuttopäivän iltana lämppäreitä ja majoittivat vielä pariksi yöksi päälle.



Heinäkuun kolmas tähtihetki oli veljentytön kanssa vietetty päivä, oltiin koko sisaruskatras koossa ja muiden tehdessä remonttia, minä hengailin veljentytön kanssa. Lähinnä siis makoilin sohvalla ja katsoin muumeja. Ja vastasin seitsemään tsiljardiin miksi tai miten –kysymykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti