maanantai 26. maaliskuuta 2018

Biotherm Oil Therapy Baume Corps Body Treatment


Ei ole mikään salaisuus, eikä varmasti ole jäänyt teille lukijoillekaan epäselväksi, että minä en tykkää ihon rasvaamisesta. Jos nahkani ei kuivuisi talvisin niin, että se hilseilee ja kutisee, en varmasti koskisi pitkällä tikullakaan rasvapurkkeihin. True story. Okei, kasvotuotteet ovat jees, mutta kropparasvat… Ei. Mutta Tiinan on tehtävä, mitä Tiinan on tehtävä ja rasvattava kroppaa, jos mielin nukkua yöni rauhassa kutinalta.

Olen pitkään suosinut vartaloöljyjä rasvojen sijaan, koska olen ollut huomaavinani, että ne harvemmin jättävät iholle sellaista inhaa kalvoa, joka pitää pestä saippualla pois seuraavana päivänä suihkussa(samalla peläten, että liukastuu ja murtaa lonkkansa). Nyt kuitenkin oli mentävä budjetti edellä, vartaloöljyt ovat usein aika paljon kalliimpia kuin voiteet, joten lähdin skannaamaan Eleven.fin vartalovoidetarjontaa. Eleven.fi:stä on tullut itselleni jonkinlainen kosmetiikan Go To –kauppa, jonka valikoima on aika mahtava. Anyway, jatketaan. Etsin siis vartalovoidetta, joka ei toivon mukaan jättäisi ihan hirveää kalvoa iholle ja kosteuttaisi kivasti. Luotin verkkokaupan tuotekuvauksiin sekä mielikuviini tutummista merkeistä(ihan vieraat merkit poistuivat vaihtoehdoista todella nopeasti, kyllä, olen tylsä). Päädyin valitsemaan Biothermin OilTherapy Baume Corps Body Treatment –vartalovoiteen.Minulla oli hyvä mielikuva Biothermin tuotteista, enkä kyllä pettynyt tähän rasvaan. Tämä toimii, juuri niin kuin pitääkin ja siltä odottaa. Ei enempää, ei vähempää, oikein kelpo tavaraa siis.
Kaikista riittoisinta tavaraa tämä ei ole, joskaan ei tätä myöskään tarvitse lotrata holtittomasti. Sellaista sopusuhtaista siis.
Tämä rasva imeytyy ihan kiitettävän nopeasti, hetken pitää(tai pitää ja pitää, tykkään odottaa) odottaa, ennen kuin on mukava vetää vaatetta päälle. Mutta sinänsä odottelen mieluummin hetken, kuin että rasva sujahtaisi ihoon silmänräpäyksessä, silloin tuntuu helposti, että rasva on liian kevyttä eikä auta ollenkaan.

Kaiken kaikkiaan, tämä on oikein kelpo tuote, ei ylellinen tai luksus tai ilmiömäinen, mutta täysin hintansa arvoinen työhevonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti