tiistai 23. joulukuuta 2014

#ilonanpikkarit Goodiebagin suosikit





Eyeshadow and flame-blogin pikkujouluista on jo vierähtänyt melkein kuukauden päivät, mutta vasta nyt ehdin paneutua sieltä saatuihin goodiebageihin tarkemmin täällä blogin puolella. Tavaraa tuli ihan tajuttoman paljon(kuten alla olevasta kuvasta näkyy), joten sen läpikäymiseen ja tuotteisiin tutustumiseen meni luonnollisesti vähän enemmän aikaa.


Listasin tähän postaukseen vain omat suosikkini(joita on paljon niitäkin, kuten alla olevasta kuvasta näkyy), koska muuten tästä postauksesta olisi tullut sietämättömän pitkä.


Käydään siis käsiksi Goodiebagien sisältöjen lemppareihini.

Compeed jalkavoide kantapään halkeamille ja rakkolaastarit

Nämä olivat ehdottomasti Goodiebagin suurin täysosuma, sillä rakkolaastareille on aina käyttöä, ja tätä jalkavoidetta olin juuri edellisellä viikolla pyöritellyt kaupassa käsissäni, mutta jätin ostamatta. Onneksi. Toki, olen taas käyttänyt Footnerin kuorintasukkia, joten jää nähtäväksi, onko tälle jalkavoiteelle itsellä enää käyttöä, mutta jos ei ole, Äipä ottaa sen varmasti vastaan.

deep steep body butter

Tämän vartalovoin sain arvontavoitto-kassista, ja se oli todella mieluinen yllätys. Olen katsellut deep steepin tuotteita uteliaana FeelUniquesta, mutta en ole uskaltautunut tilaamaan niitä. Ja nyt sain niitä jopa kaksin kappalein, ja niitä saa suomalaisesta nettikaupastakin!
Vartalovoissa on käytetty vain luonnollisia ainesosia, kuten kaakaovoita, sheavoita, aloe veraa ja auringonkukkaöljyä. Tämän pitäisi tuoksua passionhedelmältä ja guavalta(tuoksu pelotti minua etukäteen), mutta ei tämä minun nenääni tuoksu oikein miltään.

deep steep dry oil body spritzer

Toinen arvontakassista paljastunut deep steepin tuote oli tämä kuivaöljy. Ihan heti tämä ei pääse testiin, sillä minulla on luvattoman paljon vartaloöljyjä odottamassa käyttöönpääsyä.

Phytomer Restorative Shield Cream

Phytomer on minulle uusi merkki, mutta olen kuullut siitä hyvää, ja naamani on ihan täysi korppu, joten otan tämän enemmän kuin mielelläni käyttöön päivärasvana. Toisaalta, tämä saa odottaa käyttöönottoa varmasti tovin, sillä minulla on juuri nyt käytössä kaksi naamarasvaa jo.

Cuccio Colour kynsilakkapakkaus

Cuccio on minulle täysin tuntematon merkki, mutta näitä kynsilakkoja ylistettiin minulle pikkujouluissa, joten kokeilen näitä mielelläni. Ainoataan tuo päällyslakka on ehkä itselleni hiukan turha, sillä käytän päällyslakkaa niin jumalattoman harvoin.

Born to Bio Tahiti Monoi öljy

Taas yksi vartaloöljy. Mutta kun tykkään niistä enemmän kuin perinteisistä vartalorasvoista, niistä kun useimmiten jää iholle sellainen ällö kalvo, jota saa hinkata kynsin ja hampain irti seuraavana aamuna suihkussa.

Diego Dalla Palma matkasetti

Matkasetti sisältää syväkosteuttavan puhdistusmaidon, kosteuttavan kasvoveden, uudistavan ja suojaavan päivävoiteen sekä kosteuttavan ja ravitsevan 24h –voiteen. Tämä pääsee varmasti pin käyttöön, sillä olen huomaamattani buukannut itselleni reissun jos toisenkin keväälle.


Joe Blasco Cosmetics huulipuna

Koska huulipunia ei voi olla koskaan liikaa. Tämä sävykin on aivan mahtava. Tähän tuli samanvärinen huultenrajauskynäkin, mutta sen laitoin kiertoonlähtevien joukkoon. Mutta sitten näin Liisan postauksen ja loin pohtia, josko se huultenrajauskynä pitäisi kaivaa sieltä lähtevien kassista.

Avon True Colour luomivärinelikko

En olisi itse tätä nelikkoa ostanut, mutta näin kun sen ilmaiseksi saa, niin voisin joskus kolistella laatikkoni reunoja.

Avon Blush Duo –poskipunaduo

Tämä on nyt minun kolmas poskipunani, ja niiden määrä meinaa ahdistaa mutta tämä oli niin kivan värinen, etten malttanut laittaa tätä kiertoon. Sitä vain mietin(taas), että miten tätä käytetään? Sekoitetaan molempia värejä vai vain toista väriä?

Konjac Sponge Ihonhoidon ihmesieni

Tämä on todella mielenkiintoinen tuote, jollain tasolla en usko tähän pätkääkään, mutta silti haluan kokeilla tätä eniten näistä kaikista. Onhan se nyt hassua, jos jollain sienellä saa putsattua naaman paremmin kuin tököteillä.

Iroha Nature Regenerating Intensive treatment hand&nail gloves

Nämä kuulostavat mielenkiintoisilta, vaikka olenkin aika skeptinen näiden suhteen. Miten tällaiset vartin pidettävät hanskat ovat paremmat kuin perusteellinen rasvaus?

2 kommenttia:

  1. Kyllä, huultenrajauskynä takas käyttöön! :D Ihan ehdottomasti! Nähdään joulupäivänä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai se sitten täytyy :D Nähdään joulupäivänä <3

      Poista