sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Syyskuun Livbox

Syyskuun Livbox pääsi yllättämään minut saapumalla jo tiistaina. Ja hyvään väliin saapuikin piristämään, sillä tv:ni päätti sanoa tiistaina poks(Oikeasti, eikö mitään tehdä enää kestämään, kun vain 7 vuotta vanha telkkari sanoo yhteistyösopimuksensa irti?).




Max Factor Wild Shadow Pots –luomiväri
“Trendikkäillä ja runsaspigmenttisillä Max Factor Wild Shaow Pots –luomiväreillä luot voimakkaan värivälähdyksen luomillesi. Intensiivisemmän loputuksen saat aikaiseksi käyttämällä kostutettua sivellintä luomivärin levitykseen.”

Sain luomivärin räväkkänä sähkönsinisenä ja sävy on nimeltään Sapphire Rage. Ensin vähän hätkähdin tätä väriä ja ehdin jo miettiä, että tarvitsisikohan Liisa uutta luomiväriä. Mutta sitten mieleeni juolahti itselleni vallan kummallinen ajatus. Mitä jos, tekisi silmämeikin sillä Diorinviisikolla ja tekisi siihen rajauksen tällä. Olisikohan lopputulos liian tårta på tårta? Pitää kokeilla joskus. Ja sori Liisa, et saa uutta luomiväriä.

BOSS JOUR Pour Femme Eau de Parfum ja vartalovoide
”Boss-uutuustuoksu on yhdistelmä sitrusta, valkoisten kukkien tuoksua ja maanläheistä koivunsävyä. Tämä naisellinen, kevyt ja elegantti uutuus jatkaa Boss-tuoksujen pettämättömän tyylikästä linjaa. Yhdistä kosteuttava BOSS JOUR Pour Femme –vartalovoide ihollesi vahvistamaan parfyymin huumaavaa vaikutusta.”

Rakastuin tähän tuoksuun heti, kun avasin boksin. Minun nenääni täydellisyyttä hipova. Täytyy testata tätä päällä asap, jotta tiedän, onko tämä se tuoksu, jota olen itselleni etsinyt päivätuoksuksi. Iltatuoksuni olen jo löytänyt, mutta päivätuoksua en ole vielä löytänyt. Mutta ehkä nyt.

DR. Bronner Magic Soap saippua vartalolle
”DR. Bronnerin perinteinen kasviperäinen saippua on täysin biohajoava. Ihana saippua sisältää vain luonnollisia reilun kaupan öljyjä.”

DR. Bronner on minulle merkkinä aivan uusi tuttavuus, mutta mielenkiinnolla odotan tämän testaamista. Olen tähän asti suosinut nestemäisiä vartalosaippuoita, joten taitaa olla korkeakin aika kokeilla palasaippuaa.

Clarins Beauty Flash Balm –pikakaunistaja
”Todellinen pikakaunistaja, joka häivyttää kasvoilta kaikki väsymyksen merkit. Levitä ohut kerros puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja silmien alueelle ennen meikin levitystä. Käytä myös heleyttävänä kasvonaamiona 2-3 kertaa viikossa.”

Täytyy myöntää, että kun luin ensimmäisen kerran sanan ’pikakaunistaja’, minun piti ottaa yhteys kosmetiikkaguruuni ja kysyä, että mikä helvetti on pikakaunistaja. Vastaus kuului kutakuinkin näin: ” se on sellainen voide-primer-naamio-sekasikiö”. Tämä selvä.

Louis Wildmer Cleansing Milk
”Puhdistusmaito puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ihoa ärsyttämättä. Se sopii hyvin jokapäiväiseen meikinpoistamiseen. Puhdistusmaito kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä antaa iholle raikkaan tunteen.”

Louis Wildmer on minulle sinänsä uusi merkki, olen kyllä kuullut siitä aiemmin, mutta en ole koskaan vielä testannut yhtäkään sen tuotetta. Nyt pitäisi vain meikata, jotta voisi kokeilla tuotteen puhdistustehoa. Olen ollut nyt pitkään ihan ilman meikkiä, kun naama otti ja päätti kukkia kuin palkintoruusupensas jolloin katsoin parhaaksi antaa ihon olla ilman mitään ylimääräisiä aineita.

Kaiken kaikkiaan, pidän tästä boxista paljon, kiilasi kyllä kärkeen suosikkiboxikseni(<-on muuten karmean näköinen sana), vaikka aika monella näyttää nettikeskustelujen perusteella menneen hiekkaa p*lluun tämän boxin osalta, niin paljon sitä on parjattu. Mutta minä tykkään, joten what ever, ei vaikuta minun pyörälläajooni.

4 kommenttia:

  1. "Kauneusguru" hahaha! Kiitos tästä tittelistä <3 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hyvä kun pidit tuon luomivärin, mä en tarvitse enää yhtäkään! :D

      Poista
  2. Meillä olis yks ylimääräinen telkkari (21 tuumaanen kuvaputki, muodikkaan hopian värinen). Saat sen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävi kyllä mielessä, mutta se on liian syvä siihen hyllyyn, kun se hylly on vain 30cm syvä. Siinä menis koko sisustus uusiksi. Tulis varmaan halvemmaksi ostaa vain se uusi telkkari :D

      Poista