keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Dollish Polish - One Lifetime with You



One Lifetime with You on ensikosketukseni Dollish Polishin kynsilakkoihin. Se kuuluu Dollish Polishin The Ultimate Fandom kokoelmaan. Nimi viittaa tietenkin Taru Sormusten Herrasta –trilogiaan, jossa Arwen sanoo Aragornille ”I would rather share a one lifetime with you than face all the ages of this world alone. I choose a mortal life.” Ehkä yksi romanttisimmista elokuvahetkistä Ikinä.

Lakan väri osuu kyllä aikalailla täydellisesti yhteen inspiraatiolähteenään toimineen tarinan kanssa. Tämä lakka kyllä vaatii opettelua, sillä sen koostumus on aika erilainen kaikkiin muihin käyttämiini lakkoihin verrattuna. Se on aika paksua, ja ehkä aavistuksen venyväistä. Ainakin minun oli miltei mahdoton saada aikaan ohutta ja tasaista kerrosta. Mutta siihen saattoi vaikuttaa myös se, että pensseli on hyvinkin kapea ja olen tottunut leveämpiin. Tämä on myös aika hidasta kuivumaan, vaikka varmasti paksuhkoilla kerroksilla on osansa kuivumisen hitaudessa. Laitoin lakkaa kolme kerrosta, kahdellakin olisi saanut peittävää jälkeä aikaan, mutta jäljen epätasaisuuden takia laitoin vielä kolmannen.



Kaiken kaikkiaan pidän tästä lakasta paljon, ja odotan innolla muiden Dollish Polishin lakkojen kokeilemista. Ja varmasti myös opin käsittelemään näitä lakkoja paremmin, kun vain käytän niitä ja tulen paremmin tutuksi niiden koostumuksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti